MENÜ

Gabi´Service
Számítógépek, laptopok javítása gyorsan okosan!

A Commodore 64 korszak után 1994 óta foglalkozom a PC-kel, az első számítógépem egy 386 DX 40Mhz, 1Mb RAM, 256 Kbyte VGA, 40Mb HDD erőmű volt, mondhatni az őskor... első nap szétszedtem látni akartam mi hogy múködik, mi mihez kapcsolódik.

Az idők folymán egyre jobban elmélyedtem a gépek világában elterjedt az ismerősök között, hogy van az a srác aki ért hozzá. Egyre többen kértek meg kissebb javításokra programok installálására beállítására. Az internet és a Windows kor beköszöntével már nagyon sok munkám akadt és rengeteg helyen más "szakik" szomszéd fiúk, számtech tanárok, után kellett rendet raknom a gépekben és bizony mások no meg persze saját hibáimból tanultam meg első az ügyfél akarata türelmesen el kell mondani mit miért csinálok.

Párszor fordult elő, hogy számítógéppel addíg nem rendelkező barátaim kértek tanácsot, segítséget milyen gépet vegyenek és persze tanítsam meg őket az alapokra öröm volt nézni mennyit fejlődtek és bizony volt már úgy, hogy később ők magyarázak el nekem valamit amire addig én sem gondoltam.

Építettem már nagyon komoly PC rendszert is kb. 400.000 Ft költségből a gép még ma is több mint 6 év után üzemel habár már a harmadik alaplapot cseréltem benne. A PC is csak olyan mint minden gép karban kell tartani poratalanítani, megfelelő hűtéssel ellátni igy jópár évvel meghosszabbítható az élettartama ami bizony a tulajdonosnak sem hátrány.

Manapság legtöbb felkérést a laptop, notebook javításokra, tesztelésekre, újratelepítésekre, wifi hálózatok telepítésére kapok, de bármilyen informatikai témában ha tudok segítek. Forduljon hozzám bizalommal.

 

Asztali nézet